اثر استفاده از سبوس برنج غنی‌سازی شده با پساب ماهی بر روی جمعیت میکروبی و سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی….

اثر استفاده از سبوس برنج غنی‌سازی شده با پساب ماهی بر روی جمعیت میکروبی و سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی....

اثر استفاده از سبوس برنج غنی‌سازی شده با پساب ماهی بر روی جمعیت میکروبی و سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی….

 فهرست مطالب
 فصل اول (مقدمه و کلیات).. ۱
۱-۱- مقدمه…. ۲
فصل دوم (بررسی منابع)… ۶
۲-۱- فرآیند تولید پودر ماهی… ۷
۲-۱-۱- روش عمل آوری خشک……………………… ۷
۲-۱-۲- روش عمل‌آوری مرطوب…………………….. ۷
۲-۲- پساب ماهی یا مواد قابل حل ماهی…………….. ۹
۲-۲-۱- ارزش غذایی مواد قابل حل ماهی………….. ۱۰
۲-۳- میکروارگانیسمها و دستگاه گوارش……………. ۱۲
۲-۳-۱- جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و عوامل مؤثر بر آن۱۳
الف- جیره غذایی……………………………. ۱۳
ب- سن………………………………………..

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.